Een nieuwe start na de zomervakantie

By 29 augustus 2017 september 16th, 2017 Algemeen

Na meer dan 30 jaar ervaring op te hebben gedaan is het moment voor mij aangebroken om voor mezelf te beginnen.

Vandaag is zo’n mijlpaal; registratie van mijn bedrijf bij de KvK!

AH-erlebnis consulting is geregistreerd :-). (Term van de Oostenrijks‑Amerikaanse psycholoog Karl Bühler (1879‑1963) voor de ervaring plotseling de oplossing van een probleem te zien waarnaar men eerder lange tijd en tevergeefs op zoek was).

En dat is wat ik mijn klanten/ opdrachtgevers wil bieden;

Inzicht en oplossingen bieden om klantervaringen en -reizen nog beter te maken.

Door klant reizen te onderzoeken (vraag het de klant), de journey in kaart te brengen, verbeterpunten aan te geven, te onderbouwen en de gehele implementatie van de mogelijke oplossingen te adviseren/begeleiden wil ik op elk moment een AH-erlebnis bieden.

Na afronding van mijn studie Customer Experience en Journey management aan de Beeckestijn Business school ben ik nog beter in staat om mijn IT kennis en(mens)verander management skills aan te laten sluiten bij de klantreis en touchpoints die klanten maken in deze digitale wereld. Ik weet als geen ander dat touchpoints verbeteren niet alleen impact heeft op technologie, maar nog meer op de verandering in processen en werkwijzen van mensen. Ik breng marketing samen met IT en de business om samen nog beter de klant te kunnen bedienen en deze ambassadeurs te laten zijn van je merk/ bedrijf.

Net gestart en vol met plannen staat mijn website als eerste op de planning.

Binnenkort dus meer!

Mocht je nu al vragen, opmerkingen of een case hebben, neem dan contact op:

Alex.hoosemans@gmail.com

+31641142669

Leave a Reply